Data: | Ora: | Menu

Next top model sezonul 3 episodul 2

Next top model sezonul 3 episodul 2
Urmareste in fiecare joi, de la ora 20:30 emisiunea "Next top model ". Acesta este episodul 2 sezonul 3 din data de 27.09.2012. Pasiune, senzualitate, provocare, glamour, stil, adrenalinã, rivalitate, lacrimi, obstacole şi împliniri, toate acestea se gasesc in sezonul 3 din Next Top Model. Urmareste episodul 2 sezonul 3 dupa difuzarea la Antena 1. Episodul 2 se anunta incendiar. Frumoasele concurente au mers in Delta Neajlovului, o locatie idilica, inca necunoscuta multor romani, desi aflata in imediata apropiere a Bucurestiului. In acest cadru incredibil, Catalin Botezatu le-a propus concurentelor o sedinta foto pe cat de interesanta, pe atat de plina de provocari. Iata cateva imagini din episodul ce va urma:

Partea 1
Partea 2:
Server HD


Trimiteți un comentariu

 1. Next top model by Catalin Botezatu sezonul 3 episodul 2 online din data de 27 Septembrie 2012 dupa difuzarea la Antena 1.

  RăspundeţiȘtergere
 2. Se incarca si celalate parti. Mulumesc de intelegere.

  RăspundeţiȘtergere
 3. Cam cand crezi ca reusesti sa le pui pe toate ? multumesc :)

  RăspundeţiȘtergere
 4. nu merg ultimele 2 parti!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 5. nu merge partea a 3-a.
  da o eroare: the video has been removed because it is too long.

  RăspundeţiȘtergere
 6. Mie nu imi arata video-ul cu partea 1, numai cu partea a doua, ma poate ajuta si pe mine cineva?as dori sa vad si partea 1 bineinteles!

  RăspundeţiȘtergere
 7. stie cineva cum se numeste melodia de la minutu 24:43 ?e instrumentala heeeeeeeeeeeelp daca o stiti dati un add la deny_mihaela96@yahoo pliiiiiiis

  RăspundeţiȘtergere
 8. nu merge partea a doua....va rog faceti ceva

  RăspundeţiȘtergere

Filmul căutat nu funcţionează? Nu-i nimic, lasă un comentariu şi sigur se va rezolva! Mulţumim!

 
Top