Data: | Ora: | Menu
Serialele difuzate de CW Tv: Arrow, The Flash, Supernatural, The Originals si The Vampire Diaries, vor fi disponibile pe site saptamana viitoare.
 

Suleyman Magnificul episodul 1

Suleyman Magnificul episodul 1
Urmareste in fiecare luni si marti, serialul drama turcesc, "Suleyman Magnificul online" difuzat de catre canalul tv Kanal D la ora 20:00. Acesta este episodul 1 online, premiera serialului avand loc pe data de 10 Septembrie 2012 in Romania.
Server I/Partea I Partea IIServer II/Partea I
Server HD


Trimiteți un comentariu

 1. ,,Suleyman Magnificul,, e cel mai frumos film pe care l-am vazut vreo data! Nu pot sa vad toate episoadele din serial subtitrate??

  RăspundețiȘtergere
 2. ALEXANDRA ADICA MERIEM SARAH UZERLI ESTE FOARTE FRUMOASA . VA AJUNGE SULTANA HURREM SI VA AVEA 5 COPII ,VA AJUNGE SULTANA MAMA SI VA REUSI SA-SI OMOARE TOTI DUSMANI .
  EA VA CONDUCE IMPERIUL OTOMAN SI TOT HARREMUL .

  RăspundețiȘtergere
 3. uau ce frumos dansa ie magnifica dar a omorato pe gulnihal ei bine si gulnihal a lasato cand trebuia sal nasca pe mehmet dar si mahidevran ie mai buna si nu ie o scorpie.
  Deoarece cand mehmeta cazut in apa mahidevran la salvat pe mehmet bine si mahidevran ie rea cu HUREEM

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce nu se mai poate viziona episodul 1 ?

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce nu se pot viziona si primele episoade ale serialuli???

  RăspundețiȘtergere
 6. Alexandra e foarte urata,putin zbanghie de ochi,trasaturi neregulate de gloaba,par fara stralucire si voce de barbat...din atatea fete frumoase cate sant in show/film,puteau sa aleaga una mai frumoasa nu o martoaga de categoria a 2-a...si sultanul e chel!mon dieu,din cati turci frumosi sunt in Turcia,chiar pe asta l-o pus sultan!70%dintr-un film il face actorii frumosi si binenteles,talentati,si 30%scenariu.

  RăspundețiȘtergere

Filmul căutat nu funcţionează? Nu-i nimic, lasă un comentariu şi sigur se va rezolva! Mulţumim!

 
Top