Data: | Ora: | Menu
Serialele difuzate de CW Tv: Arrow, The Flash, Supernatural, The Originals si The Vampire Diaries, vor fi disponibile pe site saptamana viitoare.
 

ROMÂNII AU TALENT 15 MARTIE 2013

ONLINE GRATIS 15.03.2013

Românii au talent 15 MARTIE 2013
Pe data de 15 Martie 2013 vom urmări ediția cu numărul 5 a audițiilor "Românii au talent", show-ul tv de divertisment difuzat de Pro Tv în fiecare vineri. Din nou vom vedea un super show marca Românii au talent. Urmăriți, merită.
Episodul integral:

Server 1 (apăsați close sus în dreapta)


Server 2:


Server 3


Server 4

Momente din episod:

Călin Marincaș


Ervin HerskosvicsGabi VișoiuAlexandru Mircea


Diana CăldăraruTrupa "The Haters"Parkour


Capra "Blondi"Andreea FilipBagita AndreiAdrian IlincaRoxi and Friends


Mihai și Ionela


Costel Rusa

Înaltul magician Antonio
Simply that crew

Teodora Dinulescu

Traian Popa

Erawyo

Ursan Sorin

Server HD


Trimiteți un comentariu

 1. o
  un spectacol ce se doreste si se reuseste in buna masura sa promoveze talente si care este agreat de foarte multi spectatori si telespectatori devine plictisitor si chiar enervant de prezenta celor doi care ar trebui sa-si limiteze aparitia si care nu fac altceva decat sa ne ofere schimonoseli si imagini caraghioase

  RăspundețiȘtergere
 2. cum se numeste melodia 2 de la Simply that crew?

  RăspundețiȘtergere
 3. super! imi dau lacrimile de emotie, bravo, bravo, bravissimo!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Smiley si cu Bartos fac tot show'ul !! nu va luati dupa gurile "proaste" si oameni plictisiti de viata , ci tineti-o tot asa !!

  RăspundețiȘtergere
 5. LA MULTI ANI ROMANI!VA URMARESC CU MARE DRAG EMISIUNEA SI NU DE PUTINE ORI SUNT FOARTE EMOTIONAT.PETRE ESTI FOARTE APROAPE DE CALITATEA PERSOANEI CARE E PREVAZUTA SA OCUPE ACEL SCAUN PE CARE STAI IN TIMPUL EMISIUNI(ROMANII AU TALENT).ANDRA SI ANDI SUNT CAM LA FEL DOAR CA AU UN MIC DEZAVANTAJ SI ANUME CA SUNT MULT MAI RECEPTIVI SI MAI CAPTIVATI DE ESENTA EMOTIILOR CARE PRODUC O MULT MAI MARE ASA ZISA BUNATATE IN SUFLET.IN MOD NORMAL NU E NEDREPT ACEST LUCRU DAR NICI VIATA NU ESTE DREAPTA INTOTDEAUNA CU NOI.ESTE FOARTE FRUMOS CA AVEM ATATEA TALENTE IN TARA NOASTRA SI AU ACUM POSIBILITATEA DE A SE AFIRMA SI ASI SCHIMBA RADICAL VIATA IN SCHIMB TREBUIE SA TINEM CONT CA ACESTE TALENTE AU DATORIA DE A NE INCALZI INIMILE NOASTRE A ROMANILOR IN PRIMUL RAND SI DE A NU UITA NICIODATA NIVELUL DE VIATA PE CARE L-A AVUT INAINTE.ACESTE PERSOANE TALENTATE TREBUIE CU FOARTE MARE ATENTIE SELECTATE PENTRU A NE PUTEA BUCURA SI NOI MACAR SUFLETESTE MAI DEPARTE NU DOAR ACUM.INTR-ADEVAR SUNT FOARTE FRUMOASE UNELE APTITUDINI ALE MULTOR PERSOANE DAR TREBUIE SA FIM CAT MAI SIGURI CA MERITA PE DEPLIN ACEST PRIVILEGIU SA FIM CONVINSI CA MUNCESC DIN SUFLET SI VOR AVEA TOT TIMPUL ACELASI ELAN PE CARE IL ARATA ACUM.CEEA CE AM SCRIS ACUM ESTE DOAR GANDIREA UNEI PERSOANE SIMPLE FARA MULTA PREGATIRE INTELECTUALA IAR DACA AM DERANJAT PE CINEVA IMI CER SCUZE PENTRU CA DE FAPT IN MINTEA MEA NU DORESC DECAT SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME.TITI,SOFER PE TIR SI VA SCRIU DIN GRANTHAM UK.MULTA BAFTA VA DORESC.

  RăspundețiȘtergere
 6. asa fratilor spectacol sa fie!!!! m-as uita fara pauza la acest program....

  RăspundețiȘtergere
 7. Piesele Simply that Crew:
  LOTR Soundrack - Pippin Song
  Papa Roach - Last Resort
  Phoenix - Nunta
  Dev Parade - Bacchikoi

  RăspundețiȘtergere
 8. melodia care canta pe fundal dupa ce s-a terminat numarul lui Calin Marincas ce-a cantata de cimpunks cum se numeste? va rog frumos

  RăspundețiȘtergere
 9. ERAWYO esti bun.Romanii au talent.Va iubesc

  RăspundețiȘtergere

Filmul căutat nu funcţionează? Nu-i nimic, lasă un comentariu şi sigur se va rezolva! Mulţumim!

 
Top