Data: | Ora: | Menu
Serialele difuzate de CW Tv: Arrow, The Flash, Supernatural, The Originals si The Vampire Diaries, vor fi disponibile pe site saptamana viitoare.
 

SPARTACUS SEZONUL 3 EPISODUL 10

ULTIMUL EPISOD

Spartacus sezonul 3 episodul 10
Serialul Spartacus se termină. Nu este o glumă din păcate. Pe data de 13 Aprilie veţi putea vedea online subtitrat episodul 10 al sezonului 3. În acest episod vom vedea cine va câştiga bătălia finală. Probabil că mulţi dintre dumneavoastră ştiţi din istorie deznodământul. Rămâne de văzut ce ne va pregăti filmul.
Server HD


Trimiteți un comentariu

  1. un fil foart bun dar pacat ca sa terminat asa nu trebuia sa moara spartacus si romanii

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este filmul dar cercetatorii zilelor noastre au facut niste descoperiri ce ridica semne de intrebare legate de moartea lui Spartacus si a capeteniilor sale; romanii au fost buni strategi. au fost buni arhitecti si constructori -iar vestigiile lor sunt admirate si astazi- dar filmul spune povestea mortii unor viteji neinfricati si adevarati in lupta pentru recapatarea libertatii -iar acest lucru este de bagat la cap tinand cont de inregimentarea facuta -delicat- in zilele noastre ... respect si amintire neintinata mortilor nostril pentru cauze nobile !

    RăspundețiȘtergere

Filmul căutat nu funcţionează? Nu-i nimic, lasă un comentariu şi sigur se va rezolva! Mulţumim!

 
Top